Γεννήθηκα το 1959 σε μια οικογένεια όπου ο παππούς μου ήταν αμπελουργός και ο πατέρας μου οινοπαραγωγός.

Το σταφύλι και το κρασί είναι δύο στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με την ζωή μου.

Έχω οινοποιήσει όλες τις ποικιλίες των σταφυλιών λευκών και ερυθρών γιατί το οινοποιείο μου βρίσκεται στην οινοπαραγωγική περιοχή των πλαγιών του όρους Κιθαιρώνα.

Ένα βουνό με βαρύ μυθικό φορτίο όπου οι σάτυροι ο Μεγας Παν και οι Μούσες λάτρευαν τον θεό Διόνυσσο με πανηγύρια και οινοποσίες.
Ντόντου Γιάννα
Η ποικιλία όμως που αγάπησα γιατί μεγάλωσα μαζί της είναι το Σαββατιανό.

Με το σταφύλι αυτό πειραματίστηκα για κάτι περισσότερο από μια ρετσίνα και ένα ημίγλυκο και το αποτέλεσμα
με δικαίωσε εν μέρει με επτά μετάλλια σε επώνυμούς Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Η ολοκλήρωση της επιτυχίας αυτού του κρασιού θα εξαρτηθή από την αποδοχή που θα έχει στην καρδιά σας
και στο τραπέζι σας.

Δοκιμάστε το!
Αξίζει το κόπο!

Σας ευχαριστώ θερμά,
Γιάννα Ντόντου
© 2012 - 2016 Ντόντου Σώκου Ιωάννα | Δήλωση Απορρήτου | Σχεδιασμός / Δημιουργία snr4all@gmail.com